رطب
 
خرما رطب فوق العاده نرم و شیرین است. این بهترین مرحله برای برداشت خرما (7 تا 8 هفته پس از مرحله خل) است. طلای رنگ و بسیار نرم با طعم شیرین کارامل ، فقط در دهانتان ذوب می شود! جایگزین مناسب برای غذاهای شیرین است.

بافت و مشخصات طعم مرحله رطب نیز از بافت نرم و نیمه خشک و نرم با طعم کاملی کاملی (Medjools) استفاده نمی شود. میزان رطوبت این تاریخ در مرحله Rotab 35٪ -40٪ است. این نوعی است که اغلب با قهوه سنتی عربی مصرف می شود. پر از مواد مغذی ، مانند هر تاریخ ، حاوی 70٪ قندهای سرشار از انرژی طبیعی است. این نژاد خرما به بهترین وجه مستقیم از یخچال نگهداری و مصرف می شود.

ادامه مطلب


مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین وبلاگ ها

آخرین جستجو ها